Supergott med det söta i mangochutneyn och det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Servera med ris eller bandpasta och en god sallad. Mixa banan, mangochutney, sambal oelek, curry, vitlök och creme fraiche till en sås och häll den över kycklingen
December och julledighet närmar sig med stormsteg men än behövs det matlådor. Tillsätt sedan grädde, crème fraiche, kycklingfond, mangochutney och ingefära
1 dl mangochutney. Sätt ugnen på 225 grader. Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar
Servera med ris. Gav mig på att pröva en mangochutney/curry-rätt idag. I vilket fall som helst har jag sett på andra matbloggar att curry och mangochutney ska vara en bra kombination och lånade därför lite mått från dem
Hoppas allt är bra med er. Blanda creme fraiche, grädde, mangochutney, sambal och kycklingfond. Skär kycklingen i mindre bitar och stek i smör tillsammans med curry, salt och peppar
Middagen idag blev en indonesisk kycklinggratängmed kokosmjölk, vitlök och mangochutney. Lättlagad och smakrik är denna kyckling med smak av Indonesien
Tillsätt sedan creme fraiche, soja, mangochutney, grädde, kalvfond, salt & peppar. Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Att göra egen mangochutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.