MangoChutneykyckling. //Malin MangoChutneykyckling. 1 1/2 dl mangochutney. 1 1/2 dl mangochutney. Jag tycker inte det var länge sedan jag storhandlade och nu är det tomt i kylen igen
2-3 msk mangochutney. Slå på ugnen på 200 grader. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och hacka löken. Bryn kycklingbitarna och fräs den hackade löken i en stekpanna
Igår gjorde jag den här busenkla och snabbfixade kycklinggratängen med sånt jag hittade hemma. Tillsätt sedan grädde, crème fraiche, kycklingfond, mangochutney och ingefära
Gav mig på att pröva en mangochutney/curry-rätt idag. I vilket fall som helst har jag sett på andra matbloggar att curry och mangochutney ska vara en bra kombination och lånade därför lite mått från dem
Middagen idag blev en indonesisk kycklinggratäng med kokosmjölk, vitlök och mangochutney. Blanda kokosmjölken men Mangochutney, Sambal oelek, vitlök, curry, salt och paprika i en bunke och rör om
Det är supergott med det söta i mangochutneyn som möter det salta i cashewnötterna. Vispa ihop grädde, crème fraîche, mangochutney och sambal oelek och häll den över kycklingen
Tillsätt sedan creme fraiche, soja, mangochutney, grädde, kalvfond, salt & peppar. Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Att göra egen mangochutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.