Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Det har varit svårt att hinna och så kände jag att den passade bättre så här inför helgen. Jag förberedde dessa drinkar dagen innan genom att färga socker med lite röd pastafärg
Den var precis lika god som jag trodde. Jag har länge velat testat dennatårta. Vi har precis avrundat en otroligt mysig kväll och ett lite försenat födelsedagsfirande för mig
En av de godaste kladdkakorna ever. Du kan gott ta två påsar saffran så blir det säkert ännu godare. I torsdags blev det vit kladdkaka med saffran ❤️ Här kommer receptet
Men det tar vi igen i dagens inlägg, vi slänger helt enkelt in hela tre recept som tillsammans resulterade i en fantastiskt god middag, väl värdig att serveras vid de finare middagsborden
"Världensgodaste och nyttigaste midsommartårta". Fixa lite god mat är självklart givet, det är ju det bästa jag vet och efterrätten, det viktigaste av allt (såklart) är redan planerad och klar
Vi bakade, eller snarare rörde ihop, vad som måste vara sommarensgodaste och enklastetårta. Det firades med presenter till frukost och grillad oxfilé med dijonnaise och en sallad enligthennes önskemål på kvällen
La den i en smord ugnsfastform och hällde över en sås gjord på stekt rökt sidfläsk som jag hällde grädde över och lät grädden samla ihop alla goda smaker från fläsken och bli aningens tjockare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.