Bättre då att knata in i köket, sätta på ugnen ochlaga en skinstek från Alsace. Jag har sett recept på Rôti deporctraditionnel på franska sajter, men då ska köttet koka i obegripligamängder vatten
Jag ställde kakan i kylen och tänkte rädda dengenom att serveraden med en massa gräddeochhallon. Detbörjade bra, jag hade bestämt mig för att äntligen baka kakan jag dreglat över ganska länge
Jag hadevisserligeninga riktiga blåmusslor eller storaräkoroch jag fundilerade lite på om en italienare någonsin har sett en crabfishpinne, men tomatsåsen blev väldigt bra och färsk pasta höjer alltid en rätt avsevärt
Varva sedan ner detorraingrediensernaochyoghurtsmöret ner i äggsmeten. Nu har jag aldrig ätit Mc Donaldsmuffinsochkommerförmodligen aldrig att göra det (over my deadbody-ish)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.