Hoppas ni också gillar min caesarsallad. Blanda salladen meddressingen (ta inte allt på en gång, det kan bli för mycket), helst med händerna och lägg upp på ett stort fat
Bl a den här salladen som jag har gjort om lite så att det blev en variant på caesarsallad. Stek kycklingfilé i bitar och blanda den sedan med romansallad, rostad majs, cocktailtomater och brödkrutonger
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
2 msk fransk dressing (French sallads dressing). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Lägg i en mixerkanna tillsammans med ägg, dijonsenap och vinäger. Dressing. Mixa på medelhög hastighet och tillsätt under tiden oljan droppvis i en tunn stråle genom det lilla locket på mixerkannan
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Mixa vitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen
Och älskar att äta mysmiddag en helt vanlig torsdag utomhus med folk jag tycker om. I min har jag romansallad, knaprigt stekt bacon, rödlök, gurka, krutonger på rostat mörkt bröd skuren i små bitar, caesardressing, balsamico, massa hyvlad färsk parmesanost samt godaste kycklingen i tunna skivor
På meddressing, riven parmesan och brödkrutongerna. Receptet på kycklingmarinaden har jag fått av Vickan och dressingen är från Taste by Louise, men jag har gjort om den så den ska passa mig
Häll dressingen i en burk med tättslutande lock. Om Du ska servera dressingen samma dag, så bör du låta den stå och dra i minst 1 tim. Dressingen kan förvaras i kylen i ca 1 vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.