Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
2 msk fransk dressing (French sallads dressing). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Vispa i den droppvis i äggen tills det blir en krämig sås. Börja meddressingen. Vispa äggulor och vinäger i vattenbad, dvs i en kastrull eller bunke alldeles ovanför en kastrull med sjudande vatten, tills det blir alldeles vitt och fluffigt
Ingen dressing för oss men det är ju helt upp till dig. De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Blanda olivolja med pressad vitlök. Häll av kikärtorna och skölj med vatten. Byt till exempel ut det rökta paprikapulvret mot vitlökspulver, italiensk salladskrydda, chilipulver eller garam masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.