Asiatisk. Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Dressing. Rör ihop alla ingredienser till dressingen i en liten skål. Skölj bladspenaten och lägg upp på ett fat, placera broccolin och bönorna ovanpå och servera sedan med dressing ringlad över eller i en skål bredvid
Gör dressingen under tiden. Rör om i dressingen en sista gång innan du häller den över broccolin. Sätt på en ångkokare eller koka upp en stor kastrull med vatten
En favorit är att ringla över asiatiska såser och oljor istället för olivolja och vinäger. Jag själv smaksätter alltid mina grönsaker med olika dressingar som jag gör själv
Laxen är först marinerad i citron/lime, lätt stekt i teflonbelagd panna och serverad med en blandad sallad, lite krutonger och en lätt sås med asiatisk touch
Köttet på bilden - från det ena till det andra - har dock grillats i vanlig ugn, och sedan fått en asiatiskdressing (eller snarare sås) över sig, och serverats med klassiska rårakor
Blir ändå inspirerad av smakerna i sushi och älskar den asiatiska kryddningen som ofta leker med kontrasterna mellan sött och salt vilket är min favorit kombo
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.