Aprikos- och nötbröd
Åsas recept
Åsas recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 g jäst
  • 3 3/4 dl kallt vatten
  • 6 1/4 dl vetemjöl
  • 3 1/3 dl rågsikt
  • 2 dl aprikoser
  • 1 dl rostade hasselnötter
  • 1 dl valnötter
  • Knåda i 10 minuter Jäs i 40 minuter Dela i två delar, knåda något och vik degen några gånger. Lägg i varsin 1,5 liters form.
  • Jäs 1 timme och sätt ugnen på 250 grader under tiden.
  • Sätt in en långpanna med 1 dl vatten i botten av ugnen.
  • Snitta limporna, sänk värmen till 225 grader och grädda i 30 minuter
  • About these ads
  • URL", "http://asasrecept.wordpress.com/2014/07/17/aprikos-och-notbrod/");
  • GA_google
  • Attr("google_page_url", "http://asasrecept.wordpress.com/2014/07/17/aprikos-och-notbrod/");
  • GA_google

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.