Folk frågar mig ofta hur det är möjligt att bo i Italien och inte äta pizza och pasta, men för mig är det inget problem, för jag har aldrig varit en stor konsument av varken pizza eller pasta ändå (och när det kommer till framförallt pasta, så finns det många goda alternativ)
Och vad är väl godare än hembakat bröd, bara doften som sprids i huset gör en lycklig ju och det här frö ochnötbrödet lchf går till och med fort att baka, vilket passar utmärkt för en hungrig mage
Dela frukten i bitar, ta bort kärnorna (släng) och lägg ner frukten i karamellagen. och saften av. 4 st nektariner, 4 st aprikoser eller valfri frukt1 dl socker½ dl kokande vattenSaften från 1 st citronNågra droppar whisky, rom eller konjakTäck botten på en tjockbottnad kastrull med 1 dl socker och smält till gyllende färg. Ta av kastrullen från värmen och tillsätt ½ dl kokande vatten och saften av 1 st citron
) Dessutom smakar det gott av kanel, frukt och nötter. Tillsätt sedan olja, salt, kanel, dinkelmjöl, solroskärnor, nötter, apritkoser, russin och större delen av vetemjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.