Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Lägg kycklingfiléerna på ett bakplåtspapper och krydda dem med salt och peppar. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Till middag idag blev det kycklingfilémed fetaost och basilika. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Pressa ner vitlöken och rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. I morse styrde jag och en god vän vår kosa mot Örebro för lite shopping och umgänge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.