Vispa sedan ner fiberhusk, grädde och salt. Jag blöter mina händer och plattar sedan ut degen. Fördela önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg. 200 g riven parmesan (Tips är att ta hälften riven mozzarella och hälften parmesan)
Tillsätt färskosten och blanda väl, rör ner den rivna osten,. Nu ska ni få ett riktigt gott brödrecept, och tro mig, jag har provat massor med olika recept och detta är supergott
Blanda ihop fiberhusken, bakpulvret ochchiafrön. svarta vallmofrön eller sesamfrön. Tillsätt dom torra ingredienserna till äggen tillsammans med all ost och vispa runt lite så allt blandar sig
Jag gjorde ostfrallor nyss… Inspirerad från ‘Allt om LCHF’, och blev jättenöjd med resultatet. Använd sked och klicka ut högar av smet på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper
Rör om till en jämn och fin chokladsmet. Smält choklad och smör i en kastrull på svag värme. Låt svalna och ställ sedan in i kylskåp fram till servering
Och just denna var extrem god med skivad oxfile. Lägg på önskad topping och avsluta m ost. Till 1 port (jag tredubblade till 3). Gratinera i ugn, 200 grader C i ca 20 min, tills ytan blir gyllen brun
Frallorna både innehåller och är toppade med solrosfrön. Solrosfrön. Ikväll ska vi grilla baconlindad kyckling och äta den tillsammans med ugnsrostade grönsaker och basilikamajonnäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.