En härligt saftig glutenfri mjuk kaka med smak av apelsin, kokosoch kondenserad mjölk. Blanda apelsinsaft, skal och fruktkött med kondenserad mjölk och tillsätt det i äggsmeten under omrörning
Extra fullproppad med vitaminer från både apelsinoch ingefära. Häll i kokosmjölkenoch lite av den sparade buljongen i taget, tills du har den konsistens du vill ha
Tillsätt ricotta, smält smör, apelsinjuiceoch skal. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker ochkokos. Det här är en jättegod och saftig kaka som jag har bakat många gånger
Skala apelsinenoch skiva den. De har sålt granatäpplen väldigt billigt på vårt Ica under hösten, så jag har shoppat med mig ett hem då och då och haft det i mat t
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsinochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Koka upp grädde, honung, saffran ochapelsinskaloch häll över chokladen. Jag älskar denna tid innan jul när man får stå i köket och göra godis efter godis
Krämig kokosmousseoch en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Kakan är toppengod att äta som dessert med vispad grädde eller kokosgrädde. Jag utvecklade det här receptet efter Apelsinoch chokladkakan som jag tidigare lagt upp recept på här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.