Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Krämig kokosmousseoch en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Ingredienser Portioner. 12 2 dl rörsocker 3 ägg 100 g smör 250 g ricottaost 4 dl mandelmjöl 1/2 dl majsstärkelse 1 tsk bakpulver 1 krm salt 1 msk finrivet apelsinskal (+ extra till garnering) 1 dl färskpressad apelsinjuice smält smör eller olja till formen Vid servering 3 msk flytande honung flingsalt ev vispad grädde till servering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Tag ut kakorna och placera en bit nougat i varje form, täck sedan med kokosfyllningen. Blanda ihop mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och margarin till en deg
Häll på kokosmjölk, vatten, buljongtärning, fisksås, soja, lime och honung. Kokoskött. Ingredienser som lime, ingefära, vitlök, currypulver, fisksås och soja tog mig direkt dit jag ville vara smakmässigt
En saftig och god kaka med apelsinsmak. Vispa socker och ägg fluffigt med elvisp i en bunke. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner i smöret tillsammans med apelsinskal och -juice
Blanda ihop resten av ingredienserna och fördela i formarna och ställ in i frysen. Vill man lyxa till det ytterligare kan man smälta mörk choklad och doppa hela glassen eller bara toppen av glassen i , men jag tyckte den var god precis som den var
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.