Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Fyllningen blev italieninspirerad med salsiccia, spetskål och spenat. Inget pajskal med bönor eller kikärtor den här gången, utan med sesammjöl och mandelmjöl
Dessutom tar vi tag i sparrissen igen och mixar den med jordgubbar. Jag skippade att kalla den förrätt och åt två portioner själv direkt till middag, för detta är så gott
Mmmm, jag måste snart göra en raid åt fruktkorgen till och ta fram mandolinen och fankålen. Skålla mandlarna och rosta dem sedan långsamt i en torr järnskekpanna
Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med mandelspån. Blanda vitlök och olivolja. Toppa med ärtskott. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaostoch soltorkade tomater. Vi hade pastasallad med pesto, tomat-och mozzarellasallad, parmaskinka, salami, pizzabullar och denna paj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.