ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar. Vänd ner all hackad choklad. Lägg dessertskedsstora klickar av smeten på en plåt med bakplåtspapper
Och det blev lite mjuksega cookiesmed daim och vitchoklad. Hacka chokladen och rör ner i degen. 150 g smör2 dl muscavadosocker1 dl strösocker1 ägg4 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker1 tsk salt1 tsk bikarbonat100 g daim100 g vitchokladRör smör och socker smidigt
dessa kakor smakar ungefär som de där mjuksega cookiesarna som man köper hos seven eleven. dock inte att äta rent så som man kan göra med en kaka Marabou mjölkchoklad, men vitchoklad tycker jag är oerhört tacksamt i bakverk och så är det snyggt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.