Jag använder stavmixer eftersom jag tycker att det är enkelt och snabbt. Fyll fina serveringsskålar till bredden, toppa med några hallon och florsocker
En av de enklaste förrätter vi fixat till och dessutom så variationsrik. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Ikväll blir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.