Auberginekaviar. Till adventsminglet gjorde jag blinier, för första gången någonsin, och det var faktiskt himla roligt så jag rekommenderar er att testa, men var beredda på att det tar tid
Halva vårt sällskap bestod av vegos så vi bestämde oss för att beställa precis alla vegetariska grejer på menyn (utom en sallad kontrahedonistiskt döpt till "salade détox") och fick in krämig risotto, en suverän burrata, auberginekaviar med vårlök, falafel, svampravioli med parmesan, kikärtspommes och lite annat smått och gott, tillsammans med en flaska ekologisk Chateauneuf-du-pape
Dela tomaterna och gröp ur kärnorna, tärna köttet och vänd ner i auberginekaviaren. Lägg upp chilin i små skålar, servera med auberginekaviaren och rostad tortilla
Tänkte se till att glada Årebor och gäster får prova vår goda Chilimarmelad från Fynbos Fine Foods i Sydafrika och vår tomattapenade med mozarella och vitlök och auberginekaviar från Lou Rigalou i Frankrike