Lägg varje fisk på en rejäl bit väl smord aluminiumfolie. MANDELFISK PÅ GRILL. Använd helst den tjockare folien eller ta vanligfolie och vik den dubbel
Som barn när jag fiskade små abborrar med min far och grillade dom direkt över öppen eld. Har provat att grilla kålhuvud som man skär i ett rutmönster och lägger i smör och de kryddor man tycker om och lindarin det ifolie, sen på grillen, men har lärt mig att inte snåla med kryddorna
Grillad Abborre ifolie jätteräkor på spett ochen pikantsås. Ingredienser. Tag fram Aluminiumfolie och laga två stycken lagom stora ark av en bitfolie, just så stora att du får plats för några abborrfileér och tillbehören
Tag alla dina tärnade rotsaker och bryn dem i stekpannan medolivoljatills rödbetan och kålen känns mjuka, strö på sockret ochrör om, salta och peppra samt smaka av och lägg upp på ett stortfat, täck med folie och håll det varmt
Lägg en smörskiva och en dillkvist utmed ryggbenet, fyll på med paprikahacket, lägg en dillkvist samt en smörskiva närmast buken på abborrarna och förslut så att inget ramlar ut