1. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Lägg dem i en skål och blanda med Fisksås , olja och finstrimlat citrongräs. Låt stå medan du gör resten av salladen.
2. Strimla vitkålen mycket tunn och lägg i en skål. Strimla selleristjälkar och morot och blanda ner det..
3. Rör samman olja , Fisksås , socker , limeskal , limesaft , vatten och peppar. Rör om tills sockret löst sig. Blanda ner i salladen.
4. Hetta upp en stekpanna / wok. Stek kycklingbitarna med citrongräs på medelvärme ca 5 min. Tills alla bitar är genomstekta. Blanda ner i salladen och servera.
2 msk asiatisk fisksås. 2 msk asiatisk fisksås. Foto. Anders Hansson. Februari. Ja då är det dags för bokrea - ett fenomen som nu faktiskt tycks ha överlevt sig själv
En överraskande god rätt med härligt distinkta smaker av lime, chili, mynta och koriander. Om du har svårt för koriander, som alla verkar antingen älska eller hata, byt ut den mot bladpersilja
2 msk asiatisk fisksås. Fräs vitlöken en stund, tillsätt färsen och stek ordentligt. Riv ingefäran fint, pressa ut saften i en bunke och kasta bort fiberbollen som blir kvar
Före vi âkte iväg gjorde jag en "tömma kylen" sallad med lite asiatisk influenser. Vi har varit i Montpellier under helgen (onsdag - söndag) och idkat solbad och bröllopsfirande
Kycklingsallad. 24 Maj 2016. Grönsaker och Sallad,. Kyckling,. Sås. Lchf Kycklingsallad. Nu är det salladstider. Jag är väldigt glad för att äta sallad
Åå vilken god kycklingsallad. Så det blev en kycklingsallad med en gräddfilsdressing. Jag har läst mycket i min Flavor Bibel, hur man kombinerar smaker och utifrån den har jag experimenterat lite
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.