Innan föreläsningen ska vi ut och äta nåt gott också. Eftersom det ofta (typ alltid) blir tight om tid när jag ska ha tjejträff så bestämde jag mig för en frusen efterrätt
Nåt blött med fisk som man äter med sked 300 g kolja eller liknande en burk rökta musslor nån skiva rökt lax 150 g fänkål 150 g purjolök några vitlöksklyftor lite olja 1 liter fiskbuljong 2 msk vinäger av nån trevlig sort, idag blev det äppelcidervinäger skal och saft från en apelsin lite salt 100 g körsbärstomater 70 g spenat några överblivna sparrisar en näve limebasilika
Det var ett tag sedan jag bakade småkakor, så i helgen bestämde jag mig för att hitta på något nytt som jag inte haft på bloggen tidigare – hyllan med bakböcker som bekant är välfylld, så det blev lite botaniserande innan jag till slut föll för Milanostängerna ur ”Sju sorters kakor” från ICA-förlaget
Servera med potatismos, potatis eller pasta av nåt slag. Visste du att det var köttbullens dag idag. Tänkte jag skulle bjuda dig på mitt bästa recept på köttbullar, det är vansinnigt goda och omtyckta av hela familjen
Idag blir det ett kort och snabbt inlägg på nåt som är mycket gott och nyttigt. Grönkålsallad med juliga smaker iform av grönkål, apelsin, valnötter, granatäpple och äpple
Och börja gärna prenumerera på min blogg om du inte redan gör det så att du inte missar nåt inlägg. Krämig och så lättgjord cheesecake, som är perfekt för alla som älskar nutella
Inte fick jag fatt i nåt sånt inte. Det är intressant det här, med klassiker. Osso Bucco är en klassiker tänker jag, och ändå skiljer recepten man hittar sig åt ganska mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.