hackad persilja Ugn. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansigilite matfett. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Idag sägs det att min älskade sol ska göra ett litet återtåg efter två ganska mulna och literegninga dagar, så nu håller jag alla tummar jag bara har för att det blir så
När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig. Steker dom i ugnen och resultatet bliralltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
Varva potatis och köttfärssås i en smord ugnsform. Avsluta med potatis. 5 dl chilisås. 12 st vitlöksklyftor. 11 kg potatis. 12 dl matlagningsgrädde. 5 dl riven ost. 5 dl chilisås 2 st vitlöksklyftor 2 msk kalvfond 400 g krossade tomater 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smuligi en stekpanna med smör. 1Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihopi 15 minuter. 1Skala och skivapotatisen tunt. 1Vispaihop färskost och grädde, och häll i formen. Strö över ost och gratineratillspotatisen är mjuk, ca 1 timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.