Jag serverade med smaksatt lätt creme fraiche och kokta vaxbönor. Nu vet jag inte hur detta ser ut på bild egentligen men det var enkelt och himla gott
Servera fiskpinnarnamedpotatismos, gurksås och sallad. Vänd fisken först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Blanda ihop majonnäs, yoghurt, curry, mango chutney, purjolök, äppelbitar, salt och peppar
Servera medpotatismosoch eventuellt mer av bostongurkan. Det går nog till ochmed att använda falukorv, genom att dela den på längden till exempel och sedan klicka blandningen ovanpå
Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
Blanda ner hasselnötter, ägg, timjan och kryddor med en potatismosare. Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Det var Hälsans Kök som stod bakom lunchen som var två olika wraps som jag båda slukade med glädje. Skär äpplet i bitar och tillsätt i juicen tillsammans med sockret
Gör ett gott potatismosoch spritsa ut det (se bild). Lägg fisken i en ugnsfast form, skär skåror i fisken och lägg i gorgonzola, häll vinet över fisken samt pressa citron över, salta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.