Hos Anne hittade jag något som verkade gott men jag tvekade ändå när det var typ en wokmed färs. Jag googlade runt på köttfärs eftersom jag plockat upp en burk med färdigstekt färs som skulle bli köttfärssås om jag inte kom på något bättre
servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Dessto mer grönsaker du tar, dessto mindre kommer limen och chilin att smaka, men fyller du en tallrik med grönsaker och rotselleri så kommer styrkan att hamna någonstans på medium/stark på hetskalan
Nu är vi hemma efter en härlig vecka i Tänndalen och varför är jag inte nöjd på skidåkning då. Vi har ju varit i backarna i 8 dagar från morgon till kväll och haft kul med familjen, släktingar och vänner
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
Hetta upp rapsoljan i ett wokjärnoch fräs ingefäran och vitlöken däri väldigt snabbt. Tillsätt den färdigblandade såsen och dom kokta nudlarnaoch stek ytterligare ett par minuter, tills allting har blivit genomvarmt
Lägg i löken, vitlöken och vitkålen och låt de fräsa med en stund. Lägg till grönsaker, krydda lite annorlunda eller så gör du bara exakt så som receptet säger så får du en enkel och god middag som räcker till många
Häll över de wokade grönsakerna i kycklingpannan och servera rykande varm tillsammans mednudlar. Hetta upp olja i en stekpanna ochwoka grönsakerna hastigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.