Vitchokladkladdkakamed hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vitkladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Bred på glasyren och strö över blåbären vid servering. Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Den vita chokladen och saffranet smälter samman helt perfekt och skapar en gyllene kaka som kompletteras med en vintriga apelsinsallad av kokade apelsiner med stjärnanis och kanel
Servera med grädde eller gräddglass. Blanda smält smör, den smälta chokladen, äggen och sirap. Häll smeten i smörad och bröad form och ställ in i ugnen ca 15-20 minuter. Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering, vill man kan man pudra över lite florsocker,. 200 gram vit blockchoklad
Rör ägg och socker lätt med en ballongvisp. Häll smeten i en smord och mjölad form. Smält smöret och smält ner chokladen, häll detta i äggblandningen tillsammans med vetemjöl och vaniljsocker
Blåbäroch hallonpajskaka medkardemumma. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Vispa ägg och socker vittoch poröst. Om jag hade en sån i min ägo skulle jag baka mina favorit-långpannekaka medblåbärochkardemummakrisp som jag sen skulle njuta av en bit ute i solen med en god kopp te
Finalen vann jag med "Kladdkakamed kanel- ochkardemummafudge". )Mitt andra bidrag till Kladdkake-SM var alltså denna "Kladdkakamedvit choklad och chokladmaräng"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.