200 g vit choklad. 1 citron, rivet skal. 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Mandel- och ägglikörtårta medvit choklad ochcitronKladdigaste, smarrigaste påsktårtan. Mendelbottnar som fylls med ägglikörsmörkräm och toppas medvit choklad och maränger
Häll över citronsaft, dragon ochvitlök. salt och olivolja. Vit fisk med dragon, citronochvitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). drygt 1/2 dl saft ur 1 citron. 2 pressade vitlöksklyftor. ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 1 citron. 2 pressade vitlöksklyftor
Servera med blåbär och glass, grädde eller kvarg. Har varit dålig på att uppdatera här på ett bra tag därför börjar jag med ett supergott recept på en kaka jag gjorde häromveckan
Mixa två nävar bladspenat med en vitlöksklyftaoch lite citronsaft. Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp av en ballongvisp i det vita vinet
Mixa lakritsen tills det blivit små bitar. Lakritskrosset åkte sedan ner i en skål med hemmagjord citronchoklad, för att sedan få agera citronochlakritsströssel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.