Vitsparris. Koka upp vinäger ochvitt vin och låt det reducera till hälften. vitvinsvinäger. Skala sparrisen från nedre kanten av knoppen och längs hela stammen
200 g vit choklad. 1 citron, rivet skal. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Mandel- och ägglikörtårta medvit choklad ochcitronKladdigaste, smarrigaste påsktårtan. Mendelbottnar som fylls med ägglikörsmörkräm och toppas medvit choklad och maränger
Blanda äggulor, citronoch vatten i en skål, ej av aluminium. vitpeppar. Lägg sparrisen på en tallrik och ringla över såsen och toppa med stenbitsrom och den klippta löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.