Dagen efter blev det lite kylskåpsrensning, så då åt vi resterande sås till en fräsch räksallad med avokado, spenat, haricotsverts, sparris, tomat, paprika, röd lök och kavringskrutonger
4 900 g potatis 250 g broccoli Torsk 2 ägg 1 dl rostad lök 1 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 1 krm peppar ca 600 g torskfilé 1 msk smör eller margarin Sås 2 msk chilisås 2 dl crème fraiche 2 krm salt 1 krm peppar Till servering 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera fisken med såsen, kokt potatis och sallad. Blanda socker, rödvin och kalvfond i en kastrull. Tillaga fisken, ca 4 minuter, på 80 % av mikrons fulla effekt. 1 ½ dl rödvin. 300 g torskryggfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.