Vi käkade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås (se recept nedan). Jag kan även tänka mig att det kan vara gott att servera biffarna med ris eller någon annan form av gryn samt en mustig tomatsås
Fräs det med lite olja i en kastrull. Smaka av med salt och peppar. Häll lite tomatsås i botten och varva sedan med lasagneplattor, tomatsås, ostsås oliver och soltorkade tomater
Börja med linserna. Krydda med lantbuljong, oregano och rökt paprika och låt puttra i ca tio minuter. Varva fyllningen med lasagneplattor i en ugnsfast form
Börja med att göra såsen. Koka ihop något och smaka av med salt och peppar. Varva sedan såsen med mozzarella, riven parmesanost och torkade lasagneplattor
Lägg med skarven nedåt i en ugnsform. Servera med sallad, extra tacosås och ev. Enchiladas med keso, 8 st (4-6 pers). 8 mediumstora tortillabröd. 8 mediumstora tortillabröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.