Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar. Inget som helst att klaga på måste jag säga, trots att fokus var på att rensa kyl och frys
Igår tog jag en powerwalk till Chinatown här i Milano, och kom hem med mungbönor, edamamebönor, koriander och cashewnötter - så det var liksom det som fick bli basen i min version av padthai
Det är inte svårt att stycka kyckling, bara man är lite bestämd så går det på några minuter. Ugnskycklingen kombinerar vi med ett riktigt favoritrecept som vi tror kommer bli en hit även hos er - vegetarisk lasagne som blir kanongod och är sprängfylld med nyttigheter
Wok baserad på denna flarra samt minimajs, morotsskivor, broccoli och svamp. Nu mådde jag lite bättre i kröppen men i ett försök att köra ut lite mer förkylning ur kroppen satsade jag på att laga utifrån ett recept jag la upp i min artonde (
Jag bröt min vegeterianism den här kvällen och åt fisk eftersom jag varit besviken på dyr vegosushi förut (och ska det vara nån gång ska det väl vara här, tänkte jag) men faktum är att de vegetariska bitarna var så himla goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.