Att den är vegetarisk gör ju inte saken sämre. Den här pizzabotten är naturligt glutenfri, brödig och soft med bra smak, den är ”lagom tjock” (inte tunn och inte tjock)
Jag gjorde en helt vegetariskpizza den här gången, anledningen till det var att jag ville testa en fin buffelmozzarella som jag köpte på Mezza och ostronskivling från marknaden, som jag hade marinerat i en kryddig citronlag
Jag gjorde denna vegetariskapizza med massor av goda saker på. Jag har provat ett antal olika glutenfri pizzabottnar, men har haft svårt att hitta någon som blir så som jag vill ha den
Pizzadeg. Skala och hacka löken och låt den svettas i oljan i en kastrull. Tillsätt vitlök, tomatpuré och kryddor och häll till sist i de krossade tomaterna
Njut Din vegetariskalågkolhydrat-Pizza med ett glas Rött. En lite annorlunda Pizza Det var inte ofta jag köpte hämtpizza, innan jag gick över till Lowcarb
Mån – Pizza med kronärtskockskräm och oliver (recept. Pizza med kronärtskockskräm och oliver (recept. Jag har börjat med en ny grej på mina veckomenyer
Gör pizzadegen. Baka ut pizzadegen och lägg på fyllning. 1 sats pizzadeg. Blanda ingredienserna till respektive fyllning och låt stå i minst 30 minuter
Så i hans fall fick det bli vegetariskpizza med salami. Nu var detta en del av vår vegetariska afton, men Olof här hemma var skeptisk… som alltid när en middag inte innehåller kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.