På samma sätt som man idag påmånga äldreboenden serverar tranbärsdryck till måltiderna för att förebygga urinvägsinfektioner, i stället för att behöva skriva ut antibiotika
Där av dröjsmålet med recepten ur veckans receptbok, ville vänta till helgen med att laga Amirs mat. Så idag tog jag ut några semestertimmar, for hem och startade upp ugnen och här kommer nu receptet på kvällens Cola-Ribs
Här kommer veckans förslag på fredagsmys. Hej på er. De senaste veckorna har jag hittat på enkla rätter att slänga ihop efter jobbet på fredagar… alltså fredagsmys helt enkelt
( Må vara att det inte är några säregna ingredienser, men väldigt många ingredienser är det. Så var det dags igen, får jag presentera veckans tre finalister i jakten på Sveriges bästa tunnbrödsrulle
Tycker det är svårare att hitta på goda och varierande recept med fisk än vad det är med kött. Denna variant på fiskgratäng utan gräddig sås blev faktiskt riktigt bra redan vid första försöket
Forma degen till en vriden limpa och lägg på bakpappersklädd plåt. Förslag på smaksättning/fyllning. Använder man ändå bergssalt så måste man tänka på att minska mängden
Lite ruggigt väder här på västkusten och det ska visst bli minusgrader till helgen. Precis som de senaste veckorna bjuder jag här på ett recept på något gott att laga till ikväll efter jobbet eller kanske senare i helgen
Vintern håller på att ta kål på mig. till och med barnen verkar ha tröttnat på snön. Soppa på spenat och cannelinibönor 600 gram fryst, hackad spenat 2 grönsaksbuljongtärningar 8 dl vatten svartpeppar 1 burk cannelinibönor 1 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta, riven parmesanost Koka upp vattnet och buljongtärningar i en kastrull
Mangosillen var en av de rätter som många av våra gäster uppskattade och ville få recept på. Så här ser de inledande rätterna ut på den smakliga påskbuffé som vi bjöd av igår
Den surdeg som du inte behöver på en gång till ditt brödbak går bra att frysa. Frys ner i påsar exempelvis med 1 dl i varje och kanske några med 5 dl. 1/4 av ett paket jäst på 50 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.