Gjorde varmamackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Håller på och testar olika fabrikat för tillfället och detta var Zetas Mozzarella. Den mindre i familjen gillar tonfisk så denna varma macka går oftast hem
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt o peppar. Servera med god sallad. Man kan ju fylla detta med nästan vad som helst och det blir ändå gott
Här är varmamackormed lite italienskt stuk. Fortsätt med inlagd grillad paprika i strimlor, halverade små mozzarellabollar (eller skivad mozzarella) och halverade minitomater
Varmamackormed champinjonstuvning gjord på burkchampinjoner, det är grejer det. Jag tyckte däremot inte alls om de där torra mackornamed varm ananas och en skinkskiva, som oftast hade krullat sig i kanterna
Strö riven västerbottenost över mackorna och krydda med mejram och timjan. Låt stå i ugnen i ca 10 min eller tills dom är klara och servera mackornamed en blandad sallad
Häromdagen gjorde jag VarmaMackor Jalapeño Cheese/Skinka/Tomat som blev suveränt goda, jag kunde inte släppa tankarna på dessa mackor så jag blev tvungen att göra lite fler och denna gång med lite olika smaker
Riktigt goda varmamackor. Fördela röran på mackorna och på med resten av osten. På med salt och peppar. Hacka paprika och purjo och blanda ihop med creme fracihe, salladskrydda och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.