Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon ochbrysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Självklart har det med den varma oranga färgen att göra men kanske är det framförallt sötman som ger en rund och glad smak i kombination med andra grönsaker ochmed kött
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Filea apelsinen och blanda filéerna medbrysselkålenoch vinägretten. Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar
Supergod varmsalladmed lite höstfeeling från kantarellerna. Gör spagetti av zucchinin, koka sedan upp vatten och vänd ner zucchinipastan så den blir varm
En god och lätt spenatsalladmed en varm blandning av svamp och pancetta. Lägg i en stor salladsskål. Häll ner dressingen i stekpannan och häll över alltsammans i skålen med spenaten
Servera med sesamfrö och chilli på topp. Hetta upp en stekpanna med mycket olja. Det här blev alla fall salt-sött, smakrikt och lite bränt på ett gott sätt
Den här "salladen" åt jag till middag idag, tillsammans med quinotto på svart quinoa, lök, morötter, svamp, tomat, buljong, vitlök, timjan, basilika och svartpeppar
Till exempel en snabb men god ljummen salladmedpesto. Frästes en stund i olivolja (släng i lite tunt skivad vitlök om du inte ska fjäska för kostymer efter lunchen), och belönades för sin nya, lite gyllene färg medpesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.