Värm resten av mjölken och blanda med smeten. Blanda 1-2 tsk kakao och socker med lite av mjölken i en stor kopp och rör till en jämn smet. 1⁄2 dl vispad Arla® vispgrädde
Så här i sportlovstider kan det väl passa att unna sig en riktigt god varm kopp choklad. Och ingen kakao här inte, bara en härlig blandning av mörk och ljus choklad
Varmchokladmed skumtomtar och vit choklad. Att dricka varmchoklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
tjock, krämig och med intensiv chokladsmak som kommer från riktig choklad. Trots det har jag fina barndomsminnen från sportlov med mycket snö och många timmar skidåkning i de sörmländska skogarna
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varmchoklad på den och en smoothie
Varmchokladmed chili,. Finns det något som smakar bättre än lite varmchoklad framför brasan. Hacka chokladen och ha i den i mjölkblandningen och vispa tills det blandats ordentligt
Man kan ju göra så mycket gott med Nutella (som min Nutella cheesecake till exempel) men jag tror att många inte tänker på att man även kan använda den för att göra världens godaste varmchoklad
Grovhacka chokladen och strö den över frukten i formen. Servera med vispad grädde. 1 100 g mörk choklad, 70 %. 1vispgrädde Så här gör du Sätt ugnen på 225 grader. Strö över kokos och gratinera i ugnen tills chokladen smält och kokosen fått fin färg, cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.