Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt romoch häll upp i glas. 1rom, mörk. 1, skivat äppleÄppel- ochromdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppadesmed brynt smör
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Ett bra tips är morot ochgurkstavar som ni säkert redan vet men även paprika är super gott att dippa i lite kryddad gräddfil
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls medvitlökssmör eller bregott och flingsalt…
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilketvisade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Jag gjorde två smaker till helgen, jordgubbsglass och den smak du ska få recept på nu – lemon curd. Jag valde att klä min avlånga form med plastfolie med du kan hälla ner smeten direkt om du vill
Avslutamed att lägga klickar av smör överst ochvik sedan ihop paketen. Laxpaketen vi la på grillen var något i hästväg så goda att varje tugga följdes av ett åååh eller mmmmm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.