Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Missförstå mig rätt, det finns massor av vackra mossbeklädda murar men det gäller att hitta det ställe som passar bäst för just det bakverket, och det är inte alltid det lättaste
På bloggen får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst – som till exempel att ge min kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet, vara ute i naturen, att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ
Jag äntligen lyckades göra goda pannkakor till Savannah =) och dessutom är den lik i färgen som de vanliga pannkakorna =) Oftast brukar de bli kritvita typ =(
Att äta som det är med bara lite smör eller smörgåsmargarin tar brödet ganska mycket överhanden så det mest känns som en kompakt massa, men som vuxen och med ett rejält lager pålägg så smakar det rätt gott och nästan som vanligt bröd
Därför säger jag bara. Den här pajen är av en helt annan kaliber än den klassiska världsmästaren västerbottenspaj därför tänker jag inte ställa dem mot varandra i en ärlig match där paj möter paj
Tanken var god ,,,men det var nog det enda som var gott. det enda som var gott var chokladen uppe på. Jag utgår från ett julgodis recept där jag tillsätter lite mera nyttigheter , det ska gå att äta som ett mellanmål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.