4 kycklingfiléer
1 brk kokosmjölk à 400 ml 1 brk böngroddar à 410 g 1 brk bambuskott à 225 g 1 brk champinjoner à 290 g 1 brk wokgrönsaker à 410 g 2 påsar Cooking Sauce paneng red curry à 200 ml 1 tsk röd currypasta Salt Curry Wokkrydda
4 4 port ris 4 kycklingfiléer 1 förp minimajs (à 425 g) 150 ml teriyakisås 65 g babyspenat Att ha hemma 1 tsk olja 1 1/2 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
En krämig och smakrik sås som man vill äta med sked. Rör ihop såsen och häll över kycklingen. Jag bryner dem i stekpanna i smör (+ salt och peppar), lägger dem i ugnsfast form, häller över såsen (redd med lite Maizena i) och strör över ost
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Kycklingmed nudlar i stark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
Då rekommenderar jag det starkt att ni gör den. Får se hur det blir med det, men igår var det som vanligt onsdagspasta, och det blev kycklingmed massa parmesan
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Skär kycklingen i mindre bitar och krydda dem med chili explosion och stek dem till fin färg. Vispa ihop övriga ingredienser och koka ihop dem, låt purjo och paprika koka med ett tag
Gott men otroligt starkt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera medkycklingen. Det här receptet hade jag planerat att göra men det blev maken som fick laga maten medan jag var på fotbollsträning med dottern
Så där stod jag med valet att tillaga en hel kyckling i ugn eller gryta. Blanda lök, vitlök, citron, citronskal, dragon, salt och peppar i en skål eller tallrik med smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.