Nu förstår jag varför. Rör ihop såsen och häll över kycklingen. Sedan in i ugnen i 225 grader tills osten fått färg. 6 personer 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 3 msk kinesisk soja3 vitlöksklyftor ev 2 tsk sambal oelekLägg filéerna i en ugnsfast form. In i mitten av ugnen, 175 grader, i 1 1/2 h. 6 kycklingfiléer. 2 tsk sambal oelek. 1 1/2 h
Kan ni ana vilket jag tänker föredrag. Får se hur det blir med det, men igår var det som vanligt onsdagspasta, och det blev kyckling med massa parmesan
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Kanske en 2. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Tänk vad små tips kan göra för matlagningen. Igår när jag kollade Nyhetsmorgon fick jag bästa tipset av kocken Strömstedt för garanterat aldrig mer torr fisk
Vispa upp äggvitan i flat skål och doppa kycklingenförst i äggvita sedan i mandelsmulorna. Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor
Tillsätt kryddorna och låt fräsa med ett tag innan du häller i kycklingbuljong och kokosmjölk. Gurkmeja, ingefära, kokosmjölk och övriga indiska kryddor är alla antiflammatoriska och utmärkta och lugnande för magar
Karibisk kyckling. Hon har kommit in i den intensiva och explosiva trotsåldern och det är inte utan anledning man kallar perioden för the terrible twos… Då tänkte jag att det kunde passa med en ny och extra god karibiskinspirerad rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.