Ös några gånger med hönsbuljongen över både kycklingen och grönsakerna. Gnid in kycklingenmed saltet. Blanda de skurna grönsakernamed vitlöksklyftor, salt, olivolja och timjanblad
Ös några gånger med hönsbuljongen över både kycklingen och grönsakerna. Gnid in kycklingenmed saltet. Blanda de skurna grönsakernamed vitlöksklyftor, salt, olivolja och timjanblad
Kyckling, Pasta Det här var från början ett vegetariskt recept som Maria hade hittat i City Stockholm men eftersom vår son fortfarande inte äter så mycket grönsaker så blev det en hel del förändringar
Tacokryddad kycklingmedgrönsaker. TACOKRYDDAD KYCKLINGMEDGRÖNSAKER (CROCK POT). Den tacokryddade kycklingen var riktigt god och den kommer jag att laga fler gånger
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Kycklingmed örtsås och grönsakerOm du letar efter något nyttigt och gott är detta rätten för dig. Stek under tiden kycklingfiléerna på medelhög värme i några minuter på varje sida
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Jag kan rekommendera ugnsstekt fläskkarré. Lägg karrén i formen medgrönsakerna. Täck den med aluminiumfolie och låt den vila i 10-15 minuter. Smaksätt såsen med soja, gelé, salt och peppar 6 portioner
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Dela kycklingfiléerna i bitar, så du får lite tunnare filéer. Krydda med salt & peppar och annan valfri krydda (jag hade chilikrydda och paprikakrydda)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.