Salta och peppra kycklingfiléerna. Kyckling, Pasta Det här var från början ett vegetariskt recept som Maria hade hittat i City Stockholm men eftersom vår son fortfarande inte äter så mycket grönsaker så blev det en hel del förändringar
Rotsaker tillsammans medkycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med rotsakerna i grova bitar
Strimla kycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomater och färsk basilika
Kycklingen åts med Blomkål o broccoligratäng. FetaostKyckling i spenat&ostsås. Dela varje kycklingfilé på längden, o skär små snitt i fileen, i te igenom
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Kycklingmed örtsås ochgrönsakerOm du letar efter något nyttigt och gott är detta rätten för dig. Fantastiskt mör och saftig kycklingmed smak av lime, teriyaki och örter
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Servera med sallad och andra grönsaker samt fetaost. Honungsmarinerad kycklingmedfetaost & sallad. Blanda alla ingredienserna till marinaden och lägg i en påse tillsammans medkycklingen
Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléernaoch krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.