Häll av mjölken och mixa purén med smör och smaka av med persilja och lite vitpeppar. Finhacka schalottenlöken och lägg i kastrull med citronjuice och vitt vin
Lägg alltsammans i en ugnsfast form med bakplåtspapper i botten. Citronsås. Koka upp under omrörning och låt sjuda i 5 minuter Tillsätt citronskal och smaka av med salt och peppar
Tvätta och lägg potatisarna i en kastrull, i med rejält med dill. Servera fisken varm, tillsammans med nykokt färskpotatis, pepparrotsdoftande sås, citron och gärna extra pepparrot
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Tag bort plasten och spola av i kallt vatten och torka filérna med papper. Lägg sedan upp laxfiléerna på rök galler och krydda med citronsalt, svartpeppar, vitlökspulver, dill och gräslök
Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster. Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkade tomater, basilika och fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.