Bakad laxfilé med citronsås och ungsrostade rotfrukter och potatis
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé
  • salt
  • 8 st marinerade soltorkade tomater
  • 2 tsk färsk timjan
  • 0.75 dl mandel
  • 1 msk smält smör
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 st citron
  • salt
  • 4 st potatis
  • 2 st palsternackor
  • 2 st persiljerot
  • 0.5 st kålrot
  • 2 st morötter
  • 2 msk citronolivolja
  • 1 tsk timjan
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.