Ljumma rödbetormed chèvre ochhonungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévreochhonungsdressing
Lägg på pakplåtspapper och spraya eller pensla med smör eller olivolja. Hoppas mina nya gummiband kommer snart så jag kan köra igång med mitt nya träning schema som jag satt ihop
lägg upp rödbetornamed nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Blanda vinäger och gräslök, rör ner olja och honung. Skölj och borsta bort jorden från betorna. Koka dem under lock till de är mjuka och spola dem sedan hastigt i kallt vatten
Röd- (och polka)betor med chèvre, valnötter och honung. och skölj och ansa. över och toppa med. Placera de delade betorna i portioner i en ugnsfast form och smula en skiva av
Klä en ugnsform med folie och pensla med olivolja. Tillsätt potatisen och ställ åt sidan. Stjälp upp tortillian och skär i mindre bitar, servera med en sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.