Dags att plocka varsin kycklingfilé, lite av den goda röran och så på med potatisriv och broccoli. Det jag har lagt till utöver min vanliga variant är purjolök och vispgrädde i blandningen som läggs över kycklingfiléerna innan ugnen gör sitt
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
den ugnsbakade tomaten fungerar nästan som en"potatis". Arrangera allt på en tallrik, laxen, tomaten, tzatzikin, avacadon medkräftstjärtarnaoch lite mixsallad
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
Snitta kycklingfiléerna, salta och peppra. Fyll filéerna med tomat och basilika blandningen. Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Salta och stek kycklingfiléerna i en panna. Findus ugnspotatismed aubergine och körsbärstomat. Servera medugnspotatisen, en klick naturell yoghurt med hackad mynta är gott till kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.