Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Linda bacon runt kycklingfiléerna. Tillsätt grädde, färskost, kycklingfond och soja. klyftpotatis En riktig festmåltid som jag absolut ska göra fler gånger
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Salta och stek kycklingfiléerna i en panna. Findus ugnspotatis med aubergine och körsbärstomat. Tillaga ugnspotatisen enligt anvisningar på förpackningen
Grilla kycklingspett i ugnen är otroligt smidigt och något jag verkligen rekommenderar. Jag lade kycklingbitar i marinad över natten och sedan trädde jag dem bara på spett och satte in dem i ugnen på serveringsdagen
Här funkar både potatis, ris och pasta. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
För är de något vi alla kämpar med så är de att göra saker och ting snabbt snabbt snabbt. Servera denna rätt med antingen ris eller ett gott potatismos
Då var det söndag kväll igen och Timrå-besöket har åkt hem. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Dags att plocka varsin kycklingfilé, lite av den goda röran och så på med potatisrivoch broccoli. Och om du inte vill ha så mycket kolhydrater så hoppar du naturligtvis över potatisrivet som jag serverar till
Jag börjar med att krydda kycklingen med salt och peppar och lägger kycklingfiléerna i grillpannan får att dom ska brynas lite grann, sedan blandar jag ihop bruschetta kryddan med vatten och olivolja och smetar den över fileérna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.