GI-knäckebröd. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Rör i yoghurt, honung och ev. Stjälp upp limporna och låt svalna under bakduk. Klicka ner degen i en oljad och bröad ( med havregryn) avlång brödform på ca 1,5 liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 45-60 min
Yeeees OS-guld. Ingen action alls om jag får säga så och det är hur trist som helst. Jag har ju så mycket jag vill göra, så många idéer och här ligger jag som en urvriden trasa
och hur glad blir man inte när man kommer på att det faktiskt är nyttigt också. Testade att baka detta receptet på ett nyttigt bröd som jag hittade när jag sökte runt på lite olika recept i morse
Jag valde att byta ut några av mjöl- och grynsorterna, riva äpplet, byta ut yoghurten mot keso och skippade sötningen då jag tyckte äpplet var sött i sig
Sköljs tomaterna och snoppa dem - om du vill. Jag antar att grillarna gått varma och att det nästan är svårt att urskilja varandra för allt grillos som lägrar sig överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.