Häll såsen över fisken. Servera med kokt ris blandat med gröna ärter. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform
Blanda crème fraiche och ajvar relish och klicka på fisken. Servera med kokt potatis och broccoli. Blanda brödsmul, riven ost och persilja och strö över fisken
Krydda fiskenmed salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Servera med kokt potatis delad i stora bitar (se bild), kokta ärter och lime
Lägg laxen med skinnsidan ner i en smord ugnsform. Strö över dill och krydda med salt och peppar. Skär squashen i stavar och blanda den med olja, salt och peppar
Lägg fisken på en rejäl bit folie. Koka tills potatisen är klar, då är fisken också klar. Skala 2-3 potatisar och lägg dem i en liten kastrull med vatten. 150 g fiskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.