Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd
Dela fisken i bitar och lägg i en smord form. Spritsa moset runt fisken och häll såsen i mitten. Krydda med salt och peppar och baka i ugn 175°, i 10 minuter tills fisken är nästan klar
Blanda fiskfilé, ägg, majsstärkelse, salt och peppar i matberedaren och kör till en färs. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med salladsblad, groddar, skivad lök, skivad tomat och dressing
Tina fisktärningarna lätt. Rör ner paprika, ananas, fisk och banan i grytan. Låt allt sjuda under lock ca 5-8 minuter eller tills fisken är ogenomskinlig. 1 pkt fisktärningar
Dela fisken i bitar och krydda med salt och peppar. Lägg över fisken i en smord ugnsfast form. Vispa ihop mjöl, grädde, chilisås och dill och häll i formen
Kommentarer
gunsvensson-1
God, kommer att bli ett återkommande inslag i matlistan
Logga in eller Registrera för att kommentera.