Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Gör under tiden iordning basmat i form av pasta, ris eller potatismos. Men självklart går det bra att dryga ut portionantalet med basmat såsom pasta, ris eller potatismos
) sedan ett till lager medsavoykåloch till slut häller vi över vitsåsen. Vi hade tacos i helgenIGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra enegen variant på en blandning aven ungersk rätt och lasagne
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg ochfärska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Du kan göra den tillhörande salladen mer mättande om du vill, och lägga till ytterligare grönsaker, eller kanske t o m potatis, menden här gången blev det lite lightvariant hos oss
Vi åt och drack medanmusiken spelades på hög nivå och innan vi cyklade ner till krogen på stan blev det dans i soffan som av nån anledning är enstående grej när jag har fest hemma
Igår kväll bar det ner till havetigen för att fota litegrann. Till detta blev det en superfräsch citrondippsås som blev himla lyckad, så god och fräsch och passade perfekt till denugnsbakadelaxen
Densenaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami och tomat
Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Skala och skär ner alla grönsaker i mindre bitar, utom vitlöken som du bara krossar lätt medkniven. Lägg alla grönsaker i en stor konserveringsburk och häll på vinägervattnet
Lägg på grönkål, spenatochugnsbakade tomater. Endaskillnaden jag gjorde mot de andra tortillabröden var att jag tog olivolja i stället för rapsolja och att jag använde ljust teffmjöl i stället för havremjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.