Dessa godbitar innehåller dock oftast nötter och därmed inte lämplig för alla att förtära. Basen består av kokos där jag adderade torkade aprikoser och färska dadlar
Lägg aprikoserna i formen som är klädd med pajdegen, fördela fyllningen över. Det blir med pajdeg än vad som behövs, men kavla ut degen och skär i rutor
Dela aprikoserna på längden. Koka bitarna i en liten kastrull med vitvinsglöggen 5-10 min på svag värme tills glöggen kokat in. 100g soltorkade aprikoser
Denna dessert är god tillsammans med pistageglass. Servera med glass. 4 st nektariner, 4 st aprikoser eller valfri frukt1 dl socker½ dl kokande vattenSaften från 1 st citronNågra droppar whisky, rom eller konjakTäck botten på en tjockbottnad kastrull med 1 dl socker och smält till gyllende färg. 4 st aprikoser
Det är någon dag när jag inte ätit tillräckligt med mat som sötsuget triggats igång lite extra men annars så har jag tagit mig igenom denna första vecka ganska smoothly
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.