Efter en hundrunda var det en svart hund istället för vit jag fick tvätta av. Förrätt. oboy vilket vackert väder - igår fullständigt vräkte det ner i småstaden
Efter några lugnare dagar med kontorsarbete samt besök på mina komvux elevers praktikplatser var det dax förenfyrarättersmeny med elever från årskurs tre på Almåsgymnasiet
 Tapas, tapas, tapas - en av Spaniensbättre bedrifter enligt mig. Trevlig gest tycker jag.  En del anser att tapas inte är â€rikig mat†för att det är bara smårätter, men oftast luras man av de små rätterna
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Dela upp smeten i de tre bakformarna. Den här tårtan är att dö för och enliten bit mättar ävenden omättbara som aldrig tycker något kan bli för mäktigt (läs mig)
God & snygg med tre lager i olika färger. Hallon & dajm parfait. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
Om du inte är väldigt hungrig, vill säga… Låt omeletten ta sin tid för att stelna. I teorin funkar det ju både till frukost, lunch och middag (ja, inte samma dag kanske) men eftersom jag är en smörgåsätare av rang så sparar jag oftast den varma maten till senare på dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.